Home » Webshop » Cadeaupakketten

We helpen je graag bij het uitzoeken van het perfecte cadeau!

Wij van Passie voor Puur zijn dol op cadeaus we staan dan ook bekend om onze fraai verpakte cadeaus en relatiegeschenken. Of dit nu een lekkere wijn, een delicatessen pakket, kaarsen of een mooie schaal is, ieder cadeau krijgt een eigen verpakking.

Sinds kort verkopen we onze cadeaupakketten en relatiegeschenken ook online! We doen ons best om een gevarieerd aantal cadeaupakketten online te presenteren. Kun je het toch niet helemaal vinden in de webshop? Kom dan gezellig langs in de winkel, daar helpen we je graag mee met het samenstellen van een mooi pakket.

Alle pakketten en relatiegeschenken kunnen verstuurd worden. De verpakking is anders dan de cadeaus die afgehaald worden in de winkel. Alle producten worden bij verzending stoot vast verpakt in een doos met vulmiddel. Deze doos verpakken we in cadeaupapier zodat de ontvanger echt een mooi geschenk in handen krijgt. Wij streven er naar het vulmiddel zoveel mogelijk te recyclen zodat het minder schadelijk is voor het milieu.

Goed om te weten:

  • Mocht er een artikel uit een cadeaupakket niet voorradig zijn dan vervangen we dit voor een gelijkwaardig product.
  • Een groter aantal cadeaupakketten of relatiegeschenken nodig? Bel met 023-2026622 of mail naar info@passievoorpuurhaarlem.nl
  • Voor het uitzoeken van meerdere pakketten kunt u ook buiten de openingstijden een afspraak maken zodat wij de tijd voor u kunnen nemen, en kunnen helpen bij het uitzoeken van het perfecte cadeau.